Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme česnekem a necháme 3 hodiny v chladu odležet. Poté maso máčíme v řidším bramborákovém těstě a v rozehřátém oleji smažíme po obou stranách dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem. Samozřejmě, že jako aperitiv podáváme „slivovicu“ z Vizovic.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku
Krabí tyčinky, pokud jsou zmrzlé, krátce povaříme a nasekáme. Totéž uděláme s chřestem a pokrájíme na kousky, brambory…
více o Karbanátky z krabích tyčinek
Sýr rozkrájíme na menší kousky, přidáme pomazánkové máslo a lžíci mléka. Potom podle chuti přisolíme a utřeme hladkou…
více o Chuťovky s jemnou pomazánkou
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky