Vejce rozšleháme a poté zředíme vodou. Maso obalíme v mouce, potom ve vejci a nakonec v cornflakes, které do masa mírně vtlačíme. Chvíli necháme stát (asi 10 minut), cornflakes se trochu navlhčí vejcem a přilnou k masu.
Smažíme jako řízek na pánvi po obou stranách dorůžova.
Podáváme nejlépe s brambory, hranolky nebo bramborovou kaší.
Z mouky, másla, 125 g cukru, žloutku, mléka, vína, 1 lžičky mleté skořice a hřebíčku vypracujeme těsto, zabalené ve…
více o Skořicové sušenky s povidly
1. Paprikám seřízneme vršky a vydlabeme je.
2. Cibuli, špekáčky a tvarůžky nakrájíme na kostičky, smícháme s hořčicí a…
více o Olomoucké plněné papriky
1den: 1 kg omytého rybízu přelijeme 1 litrem horké vody, přidá se lžička kyseliny citrónové, lehce promíchat a nechá se…
více o Rybízová šťáva za studena