Kuskus vsypeme do mísy, osolíme, zalijeme vroucí vodou, promícháme vidličkou a necháme stát 10 minut pod pokličkou. Kostky uvaříme dle návodu, scedíme vodu a nakrájíme na menší kousky. Na větším množství oleje zrůžovíme cibulku, přidáme kostky, promícháme a vsypeme do mísy s kuskusem. Přidáme v páře uvařenou zeleninku, dosolíme a opepříme.
Podáváme například s kyselou okurkou nebo zeleninovými saláty.
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky…
více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka