2.89
Listové těsto necháme rozmrazit, vyválíme dvě placky jako na štrúdl. Mleté maso smícháme s nakrájenou cibulí. Nakrájené… více o Závin z mletého masa
Mleté maso, mléko a podravku smícháme a dáme odležet na 1 den do ledničky (jinak to není ono). Druhý den si připravíme… více o Roláda z mletého masa
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, petrželku a hladkou mouku podle potřeby. Necháme chvilku… více o Vepřové ragú z mletého masa
Bylo na vás v poslední době masa ažaž? Nebo prostě nemusíte mít maso každý den? Ať už tak,… Celý článek
Třetí pondělí v lednu je už od roku 2005 označováno jako Blue Monday – nejdepresivnější den v… Celý článek
Svatební dort je víc než jen dezert. Je středobodem svatební oslavy, symbolem lásky a často i… Celý článek
Sytý a voňavý pokrm vhodný do chladných dní miloval spisovatel Jaroslav Hašek, dokonce byl… Celý článek
Rýži uvaříme. Na rozpálený olivový olej přidáme na proužky nakrájený pórek, krátce restujeme a přidáme rýži. Rajčata… více o barevná rýže II.
Z droždí, cukru a trošky vlažného mléka uděláme kvásek, vmícháme do mouky, přidáme vejce, mléko a sůl a zpracujeme… více o Plundrové těsto
Změklý tuk zpracováváme delší dobu s ostatními ingrediencemi, dokud nemáme hedvábné těsto. Mějte trpělivost a vydržte,… více o Vyskočky
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako… více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Usmažíme klasické topinky na oleji, očesnekujeme a na každou dáme kolečko tvarůžku, které podélně rozkrojíme na 2 tenčí… více o Smradlavoučká topinka
HERU rozehřejeme, přidáme vodu, cukr, vanilkový cukr a kakao, promícháme. Když se cukr rozpustí, odebereme 1 sklenici … více o Zákusek „šup do trouby“
Nakrájíme rajčata a necháme orestovat na pánvi, mezitím si nakrájíme (kdo chce i oploupe). Na orestovanou cibulku si… více o Topinka s rajčato-olivovým salátem
Veškeré upravené ingredience smícháme a můžeme ihned podávat. Eventuelně můžeme trochu dosladit medem. více o Mrkvový salát pikantní
Rozmixujeme ananasový kompot i se šťávou, přidáme vejce, mouku, cukr, kypřící prášek, jedlou sodu, vše smícháme a… více o Ananasový skvost
Vejce smíchat s cukrem, přidat neušlehanou šlehačku. Smíchat mouku s práškem do pečiva a přidat k vejcím se… více o Šlehačková bábovka od Karolíny
1. Fazole namočte přes noc do hrnce s vodou. 2. Ráno vodu slejte a nahraďte vývarem a bílým vínem. 3. Přidejte… více o Toskánská polévka z bílých fazolí
Z bílků a krupicového curku připravíme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s horkou vodou do pěny. Ušlehané bílky zlehka… více o Indiánky