Troubu rozehřejeme na 170 stupňů. Maso omyjeme a osušíme. Dále na povrch vetřeme sůl a pepř. Do pekáče položíme maso tukovou vrstvou dolů. Zelený pepř nasekáme. Petrželku smícháme s hořčicí, zeleným pepřem a strouhankou. Maso potřeme směsí a dáme cca na 90 minut do trouby péct. Žampiony očistíme, odlomíme nožičky a nasekáme. Smícháme je se sýrem a petrželkou. Směsí naplníme žampionové kloboučky. Asi 15 minut před dopečením maso podlijeme vývarem a přidáme plněné žampiony. Maso pak už jen necháme 15 minut odležet a pokrm podáváme s vypečenou masovou šťávou a plněnými žampiony.
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, pak vmícháme mouku a nakonec i tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech vyložený…
více o Blesková roláda s pudinkem
Utřeme máslo s cukrem a žloutky, a postupně přidáme ostatní suroviny, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme do…
více o Výborná ořechová bábovka
Z bílku ušleháme sníh a ten spojíme se všemi ingrediencemi. Z ořechového těsta tvoříme válečky, které pozvolna stočíme…
více o Ořechové rohlíčky (Pařížské)