Troubu rozehřejeme na 170 stupňů. Maso omyjeme a osušíme. Dále na povrch vetřeme sůl a pepř. Do pekáče položíme maso tukovou vrstvou dolů. Zelený pepř nasekáme. Petrželku smícháme s hořčicí, zeleným pepřem a strouhankou. Maso potřeme směsí a dáme cca na 90 minut do trouby péct. Žampiony očistíme, odlomíme nožičky a nasekáme. Smícháme je se sýrem a petrželkou. Směsí naplníme žampionové kloboučky. Asi 15 minut před dopečením maso podlijeme vývarem a přidáme plněné žampiony. Maso pak už jen necháme 15 minut odležet a pokrm podáváme s vypečenou masovou šťávou a plněnými žampiony.
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, pak vmícháme mouku a nakonec i tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech vyložený…
více o Blesková roláda s pudinkem
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve…
více o Amasaké s pudinkem a ovocem