V mléce rozšleháme vejce, osolíme a lehce opepříme.
Rohlíkové kostky namočíme do směsi a necháme půl hodiny stát.
Poté je vymačkáme, promícháme, směs položíme na pečicí papír a upěchujeme placku.
Zprudka pečeme 10 minut.
Upečenou placku potřeme prolisovaným česnekem rozmíchaným s olejem a troškou kečupu. Poklademe tím, co máme rádi, např. salámem. Zasypeme strouhaným sýrem.
Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do…
více o Salát od Středozemního moře
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě