V mléce rozšleháme vejce, osolíme a lehce opepříme.
Rohlíkové kostky namočíme do směsi a necháme půl hodiny stát.
Poté je vymačkáme, promícháme, směs položíme na pečicí papír a upěchujeme placku.
Zprudka pečeme 10 minut.
Upečenou placku potřeme prolisovaným česnekem rozmíchaným s olejem a troškou kečupu. Poklademe tím, co máme rádi, např. salámem. Zasypeme strouhaným sýrem.
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením…
více o Řecké biftečky z mletého masa