V mléce rozšleháme vejce, osolíme a lehce opepříme.
Rohlíkové kostky namočíme do směsi a necháme půl hodiny stát.
Poté je vymačkáme, promícháme, směs položíme na pečicí papír a upěchujeme placku.
Zprudka pečeme 10 minut.
Upečenou placku potřeme prolisovaným česnekem rozmíchaným s olejem a troškou kečupu. Poklademe tím, co máme rádi, např. salámem. Zasypeme strouhaným sýrem.
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny