Kuřecí prsa podle potřeby rozkrojíme a naklepeme, abychom dostali co největší plátky. Alobal potřeme olejem a naskládáme na něj maso tak, aby se okraje jednotlivých plátků trošku překrývaly. Takto vzniklý plát masa posolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na maso naskládáme šunku nebo salám a položíme celý pórek. Pomocí alobalu svineme do rolády a do alobalu ji pevně zabalíme. I s alobalem dáme na plech, vložíme do trouby vyhřáté na 230 °C a pečeme 45 minut. Pak opatrně odstraníme alobal, roládu trošku podlijeme vodou a za občasného přelití výpekem dopečeme dozlatova.
Podáváme teplé s rýží nebo bramborovou kaší, studené s pečivem.
Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, lehce rozklepeme, osolíme a opepříme.
Opečeme zprudka na pánvičce, aby se maso zatáhlo…
více o Karlos z kuřecích prsíček
Troubu předehřejeme na 200 °C.
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes…
více o Rajčata zapečená s mozzarelou
Do mističky dáme asi 16 dkg hrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci…
více o Domácí nudle do polévky
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme vlažné máslo, nastrouhanou dýni, aroma, kokos, mouku s kypřidlem a rozinky…
více o Dýňová bábovka (řez) s kokosem