Roláda z mletého masa

2.78

hodnoceno: 9
Příprava: 90 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • šunka
    • 1
      ks vejce
    • 230
      ml mléko
    • pepř mletý
    • anglická slanina
    • plátkový sýr
    • 1
      lžíce podravka menší
    • 500
      g mleté maso - míchané
    • nakládané kapie

Postup přípravy receptu

  • Mleté maso, mléko a podravku smícháme a dáme odležet na 1 den do ledničky (jinak to není ono).
  • Druhý den si připravíme alobal, který ustřihneme podle velikosti plechu, pomažeme vodou a natřeme na něj mleté maso. Poklademe na maso anglickou slaninu, šunku, plátkový sýr, vejce na hniličku (nakrájené na měsíčky) a posypeme kapií.
  • Alobalem roládu zavineme (pozor, aby se nedostal alobal dovnitř rolády).
  • Když máme roládu svinutou, obtočíme ji alobalem a dáme na plech, kam nalijeme vodu a dáme na 60 minut péct do trouby.
  • Podáváme s vařeným bramborem, bramborovou kaší, nebo jen tak ke chlebu.
Zařazení: Maso Mleté

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: