
2.78
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, trochu zahustíme strouhankou. Vymastíme formu srnčí hřbet. Dvěma… více o Úžasná roláda z mletého masa v srnčím hřbetu
Listové těsto necháme rozmrazit, vyválíme dvě placky jako na štrúdl. Mleté maso smícháme s nakrájenou cibulí. Nakrájené… více o Závin z mletého masa
Do vroucí vody dáme kostku masoxu a ve vývaru uvaříme rýži. Na sádle osmažíme pokrájenou cibulku, přidáme mleté maso a… více o Rizoto z mletého masa
Možná jste už slyšeli o metodě KonMari nebo alespoň o ženě, která ji vytvořila – japonské… Celý článek
Kuře milují děti i dospělí. Není divu. Jeho maso je křehké a jemné, je rychle hotové a můžete… Celý článek
Máte v plánu vařit hovězí guláš, svíčkovou, roštěnou nebo si položit kus dobrého steaku na… Celý článek
Plněné knedlíčky můžete ochutnat po celém světě, zbožňují je totiž snad úplně všude. Vypadají… Celý článek
Zpracujeme na vále v těsto, necháme odpočinout. Potom vyválíme plát, vykrajujeme kolečka a upečeme. Vychladlé spojujeme… více o Plněné perníčky
Z tuňáka slijeme vodu, cibuli nakrájíme na jemno a všechny suroviny dáme do misky. Pořádně promícháme a dochutíme… více o Tuňáková pomazánka
Do tvarohu postupně zamícháme máslo, vejce, mouku a jablka. Potom vymícháme s mlékem. Na lívanečníku (pánvi) opékamé po… více o Tvarohovo-jablečné lívanečky
Uvařenou cizrnu smícháme s nakrájenými rajčaty a ostatními surovinami, zalejeme dopředu připravenou zálivkou a… více o Barevná cizrnová směs s olivami
Kysané zelí překrájíme na menší kousky a dáme vařit spolu s rozdrcenými česnekovými stroužky a špetkou soli. Láku ze… více o Kohoutí budíček
Vše postupně vložíme do pekárny a zvolíme program DORT. Pro zpestření můžeme po pípnutí přidat hrozinky, ořechy nebo… více o Perník z pekárny
Rajče nakrájíme nadrobno a smícháme s bazalkou, nejlépe čerstvou. Lučinu utřeme s jogurtem a osolíme. Přimícháme… více o Rajčatová pomazánka s jogurtem
Pochoutka oblíbená hlavně mezi ženami. Pokud čekám návštěvu kamarádek, upeču zeleninu a k ní podávám tzatziki nebo… více o Pečená zelenina
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu… více o Bretaňský fazolový salát
1) Do velké mísy nasypeme mouky, sůl (pokud použijete instantní droždí, tak ho tam dejte taky) a promícháme. 2) V… více o Rychlá italská pizza
Suroviny dáme misky a promícháme. Hrnek či malou kompotovou misku pořádně vymažeme a vysypeme. Vlijeme do něj… více o Bábovka z hrnku
Tvaroh vmícháme s pomazánkovým máslem, rumem a polovinou cukru. Zbylí cukr přidáme do horkého espresa, přimícháme likér… více o Banánovo-kávové tiramisu