
1.67
Z másla, mléka, cukru a čokolády uvaříme hustou hmotu a nakonec vmícháme rum. Do této hmoty přidáme piškoty, hrst… více o Nepečené kouličky z piškotů
Ve vodě si rozmíchejte kakao, za stálého míchání přiveďte k varu (zhoustne to), povařte cca 1 minutu a nechte řádně… více o Senzační kakaový dort z piškotů za studena
Přísady smícháme v misce, vypracujeme těsto a na pocukrovaném alobalu válíme asi 5 mm tlustou placku, na kterou… více o Roláda ze Sunarky
Cukrářka Ksenia Penkina z kanadského Vancouveru je v cukrářských kruzích známá jako Glazing… Celý článek
Pro někoho představuje příprava domácích houskových knedlíků téměř nadlidský úkol, přitom to… Celý článek
Zelenina a ovoce obsahují látky, které jsou pro naše zdraví a výživu velice důležité a… Celý článek
Masopustní oslavy se odjakživa pojí s hodováním a zábavou. Hojně slavit můžete ještě do… Celý článek
Zeleninu a jablka drobně nakrájíme a vše smícháme dohromady. Solíme dle potřeby. více o Cibulová pomazánka
V první řadě si připravíme náplň. Všechny přísady smícháme dohromady, dostaneme libě vonící kašovitou hmotu. Pak… více o Bomba palačinky
Troubu předehřejeme na 200 °C (horkovzduch 180 °C). Z bílků, soli a 40 g cukru ušleháme pevný sníh. Žloutky a zbylý… více o Osvěžující citronová roláda
Brambory a cibuli oloupeme. Obojí nastrouháme, vymačkáme vodu a necháme okapat v sítku. Přidáme vejce, sůl, mouku a… více o Placičky z brambor
Počet vajec záleží na počtu topinek: 1 ks topinky = 1 vejce. Plátky chleba si osmažíme z obou stran dozlatova. Z vajec… více o Lovošská topinka
Nejprve uděláme kvásek. do vlažného odměřeného mléka na drobíme droždí a přidáme Cukr přikryjeme pokličkou a necháme… více o Tátovy langoše
Z mouky, tří vajec a několika lžic vody připravíme tuhé nudlové těsto. Uhněteme je, necháme chvíli odležet, potom těsto… více o Zapečené flíčky se šunkou
Těsto: Zpracujeme hladké těsto, které se nelepí, necháme kynout na teplém místě cca 60 min. Po vykynutí vyválíme 1 cm… více o Pečené donuty
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Nejprve zprudka osmahneme na oleji a pak pozvolněji doděláme.… více o Bělehradský řízek
V hrnci na polévku vysmažte na kostičky pokrájenou slaninu. Pokud byste měli pocit, že se příliš připaluje, přidejte k… více o Vločková česnečka
KRÉM: máslo a zkaramelizovaný salko vyšleháme,přidáme trochu rumu. … více o Buchta s karamelovým krémem
Máslo, cukr, vanilkový cukr a vejce utřít do pěny. Přidat mouku s kypřícím práškem a nastrouhanou čokoládu a promíchat.… více o Dort "Adélka"