Přísady smícháme v misce, vypracujeme těsto a na pocukrovaném alobalu válíme asi 5 mm tlustou placku, na kterou naneseme 3–4 mm vrstvu nádivky. Pomocí alobalu zavineme roládu, kterou pak rozkrájíme na tenké plátky. Roláda zabalaná v alobalu vydrží v chladničce až 3 týdny.
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček