
2.73
Česnek rozmačkáme a přidáme všechno koření, smícháme s vajíčky dohromady,kvedlačkou rozmícháme směs. Maso nakrájíme na… více o Rošťák od Gizda.
Maso nakrájíme přes vlákno na plátky. Nařízneme a po obou stranách z prudka orestujeme. Samozřejmě nezapomeneme osolit.… více o Bratislavská roštěná
Roštěnky naklepeme, na okrajích lehce nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem (piva tolik, aby… více o Roštěnky v pivu
Možná jste už slyšeli o metodě KonMari nebo alespoň o ženě, která ji vytvořila – japonské… Celý článek
Kuře milují děti i dospělí. Není divu. Jeho maso je křehké a jemné, je rychle hotové a můžete… Celý článek
Máte v plánu vařit hovězí guláš, svíčkovou, roštěnou nebo si položit kus dobrého steaku na… Celý článek
Plněné knedlíčky můžete ochutnat po celém světě, zbožňují je totiž snad úplně všude. Vypadají… Celý článek
Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření… více o Nakládaný hermelín III.
Kousky kuřete osolíme, potřeme připravenou směsí a dáme na pekáč pomazaný olejem, na kuře položíme plátky anglické… více o Kuře na marmeládě
Tavený sýr, utřený česnek a pepř zpracujeme do pomazánky. Pomazánku mažeme na jednotlivé krajíce chleba. Chleba obalíme… více o Mňam topinky
Kysané zelí vysypeme ze sáčku, slejeme, necháme odkapat, ale neproplachujeme. Dáme do mísy a přidáme nadrobno… více o Salát z kysaného zelí
Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka, naskládáme do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a… více o Vepřové ala špekáčky na pivu
V osolené vodě uvaříme cibuli a brambory a dobře rozmixujeme. Vložíme kousky rybího masa, rajský protlak a na mírném… více o Halászlé
Pytlíček bramborové kaše (bývá mezi 10-13dkg) rozbalíme a nasypeme do mísy. Pode návodu na obalu vytvoříme bramborovou… více o Domácí krokety
Anglickou slaninu nakrajíme na kostičky a osmahneme na trošce tuku, zalijeme zakysanou smetanou, řidáme kukuřici nebo… více o Bílá omáčka na špagety
1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, větší kusy zelí překrájíme. 1 cibuli osmažíme na na polovině tuku, opečeme… více o Segedínský guláš maďarské babičky
Vše dáme do mísy a mícháme ručně. Lijeme na vymazaný a vysypaný vysoký plech. Po upečení můžeme polít polevou. více o Kefírový koláč
Vejce vyšleháme s cukrem. Mouku smícháme s práškem do pečiva a přidáme k hmotě. Následně vmícháme kysanou smetanu a… více o Bábovka s kysanou smetanou na plech