Veškeré ingredience smícháme na kaši hustou asi jako jogurt.
Kuřecí prsa nakrájíme na malé čtverečky (kousky), naklepeme a namočíme přes noc do této směsi. Druhý den je postupně vyndaváme ze směsi a smažíme na rozpáleném oleji.
Podáváme s různě upravenými brambory či chlebem.
Velmi chutné jsou i studené. Vhodné jako svačina místo řízků s chlebem.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s…
více o Koláč s kokosem a šlehačkou
Salám nakrájíme na kolečka a ta pokrájíme na proužky. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Pokrájíme…
více o Maďarský paprikový salát
Předehřejte troubu na 160 stupňů. Kachní prsíčka několikrát nařízněte ostrým nožem a celou kachnu osolte a opepřete.…
více o Pomalu pečená kachna s medem