Roštěnky naklepeme, potřeme olejem a asi hodinu necháme odležet. Osolíme, opepříme a prudce po obou stranách opečeme. Mírně podlijeme a dusíme doměkka. Roštěnky vyjmeme a ke zbylému tuku přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, osmahneme, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a povaříme.
Pak přilijeme smetanu, přidáme kečup, tymián, žampiony, worcestrovou omáčku a povaříme. Vložíme roštěnky, necháme prohřát a podáváme s rýži nebo brambory.
Dáme vařit penne.
Mezitím nakrájíme cibuli a šunku na kostičky.
Osmahneme cibuli na oleji a až bude cibule zesklovatělá…
více o Penne se smetanovou omáčkou
1. smíchat sypké suroviny v misce č. 1 (mouka, čokoláda, ořechy, sůl, prášek do pečiva)
2. v misce č. 2 vyšlehat máslo…
více o Bábovka, kterou si zamilujete
Na oleji orestujete na velké kusy nakrájený petržel a brambory. Přidáte nastrouhaný zázvor a najemno nasekaný česnek a…
více o Polévka z medvědího česneku