Nakrájenou cibulku si osmahneme v hrnci a přidáme maso. Až je maso osmahnuté, přidáme vodu. Maso musí být tak do půlky ponořené ve vodě. Dáme na hrnec pokličku a necháme dusit, dokud maso nebude měkké (vodu doleváme).
Když je maso měkké, přidáme nakrájené okurky a vajíčka. Také přidáme hořčici, tak 2–3 lžičky, a nálev z okurek. Pokud chuť ještě není ta správná, přidáme bobkový list a pár kuliček nového koření. Necháme povařit. Nakonec přidáme trošku smetany a zahustíme.
Přebraný špenát v několikeré vodě vypereme, vložíme do většího množství vařící vody a necháme 3 minuty povařit. Vařený…
více o Špenátové karbanátky bez masa
Těsto smíchejte pomocí mixéru, nalijte na hlubší plech vyložený pečícím papírem a upečte - horkovzdušná trouba 175st…
více o Vláčný perník podle Moniky
Pažítku nasekáme nadrobno. Tuniaka scedíme. V miske spolu zmiešame obe suroviny. Pridáme vajcia a múku. Dochutíme soľou…
více o Tuniakové karbonátky so salsou