Nakrájenou cibulku si osmahneme v hrnci a přidáme maso. Až je maso osmahnuté, přidáme vodu. Maso musí být tak do půlky ponořené ve vodě. Dáme na hrnec pokličku a necháme dusit, dokud maso nebude měkké (vodu doleváme).
Když je maso měkké, přidáme nakrájené okurky a vajíčka. Také přidáme hořčici, tak 2–3 lžičky, a nálev z okurek. Pokud chuť ještě není ta správná, přidáme bobkový list a pár kuliček nového koření. Necháme povařit. Nakonec přidáme trošku smetany a zahustíme.
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Smícháme pomazánkové máslo s tvarohem a sýrem, přidáme velmi drobně nakrájenou šunku, pórek a drobně nastrouhanou mrkev…
více o Skvělá šunková pomazánka