Nakrájenou cibulku si osmahneme v hrnci a přidáme maso. Až je maso osmahnuté, přidáme vodu. Maso musí být tak do půlky ponořené ve vodě. Dáme na hrnec pokličku a necháme dusit, dokud maso nebude měkké (vodu doleváme).
Když je maso měkké, přidáme nakrájené okurky a vajíčka. Také přidáme hořčici, tak 2–3 lžičky, a nálev z okurek. Pokud chuť ještě není ta správná, přidáme bobkový list a pár kuliček nového koření. Necháme povařit. Nakonec přidáme trošku smetany a zahustíme.
Kuřecí prsíčka omyjeme a osmahneme na trošce oleje. Po vychladnutí rozsekáme na drobné kousíčky (v robotu se to dělá…
více o Dobroučká kuřecí pomazánka
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat
Do velké…
více o Francouzský hruškový koláč