Nakrájenou cibulku si osmahneme v hrnci a přidáme maso. Až je maso osmahnuté, přidáme vodu. Maso musí být tak do půlky ponořené ve vodě. Dáme na hrnec pokličku a necháme dusit, dokud maso nebude měkké (vodu doleváme).
Když je maso měkké, přidáme nakrájené okurky a vajíčka. Také přidáme hořčici, tak 2–3 lžičky, a nálev z okurek. Pokud chuť ještě není ta správná, přidáme bobkový list a pár kuliček nového koření. Necháme povařit. Nakonec přidáme trošku smetany a zahustíme.
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme…
více o Toast andaluského rybáře
Pórek nakrájíme na kolečka, brokolici rozebereme na růžičky, dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme bujón, okořeníme,…
více o Brokolicová polévka s pórkem