Nakrájenou cibulku si osmahneme v hrnci a přidáme maso. Až je maso osmahnuté, přidáme vodu. Maso musí být tak do půlky ponořené ve vodě. Dáme na hrnec pokličku a necháme dusit, dokud maso nebude měkké (vodu doleváme).
Když je maso měkké, přidáme nakrájené okurky a vajíčka. Také přidáme hořčici, tak 2–3 lžičky, a nálev z okurek. Pokud chuť ještě není ta správná, přidáme bobkový list a pár kuliček nového koření. Necháme povařit. Nakonec přidáme trošku smetany a zahustíme.
Maso osolíme a opepříme, popř. dokořeníme jiným kořením. Na každý plátek zvlášť přidáme worchestrovku a sojovku. Dále…
více o Nejjednoduší výborná marináda
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Smícháme mouku, cukr, kakao a prášek do pečiva. Přidáme heru a mléko a vypracujeme hladké těsto. Dáme ho do lednice na…
více o Strouhaný koláč s tvarohem