Maso omyjeme, osušíme, odřízneme tučné kousky a nařízneme kapsy.
V misce utřeme máslo se sýrem (můžeme ho nastrouhat), špetkou pepře a usekanou petrželkou.
Ovoce nakrájíme na kostičky a zamícháme do hmoty. Směsí naplníme kapsy a uzavřeme špejlí. Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku a narovnáme maso. Lehce jej pokapeme sójovou omáčkou a za občasného podlévání dusíme pod pokličkou doměkka.
Jako příloha jsou vhodné hranolky nebo pečené bramory a velká zeleninová obloha.
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Nejprve si dáme jeden hrnek mléka do hrnce, necháme zahřát, mezitím si do druhého hrnku s mlékem rozpustíme puding a až…
více o Piškotový dort bez vaření
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nakrájímé nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky…
více o Krůtí medailonky na rajčatech
Směs pro bramborové knedlíky rozmícháme s vodou, vejci a moukou, osolíme podle chuti a necháme 5 minut nabobtnat. Potom…
více o Bramborové koblížky se salámem