Maso omyjeme, osušíme, odřízneme tučné kousky a nařízneme kapsy.
V misce utřeme máslo se sýrem (můžeme ho nastrouhat), špetkou pepře a usekanou petrželkou.
Ovoce nakrájíme na kostičky a zamícháme do hmoty. Směsí naplníme kapsy a uzavřeme špejlí. Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku a narovnáme maso. Lehce jej pokapeme sójovou omáčkou a za občasného podlévání dusíme pod pokličkou doměkka.
Jako příloha jsou vhodné hranolky nebo pečené bramory a velká zeleninová obloha.
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
cukr,med,heru,vejce,mléko a sodu dáme do hrnce a za stálého míchání vaříme cca 3 minuty. Až to začne bublat odstavíme a…
více o Medovník pro mlsný jazýček
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do…
více o Vanilkovo-čokoládový dort