Ingredience na zálivku dáme do skleničky od přesnídávky, zavřeme a pořádně protřepeme, dokud se chuti navzájem nepropojí. Podle chuti můžeme ještě dochutit nebo trochu naředit vodou.
Rukolu a hrušky omyjeme. Rukolu rozprostřeme na talíře, hrušky nakrájíme podélně na osminky a položíme je na rukolu. Posypeme ořechy, polijeme pár lžičkami zálivky (1–2 polévkové lžíce na porci) a nakonec navrch dáme hoblinky parmazánu.
Den dopředu prsíčka naklepeme a rozkrojíme napůl. Lehce osolíme, vložíme do misky a postupně plátek po plátku potíráme…
více o Citrónové kuře s hruškou
Z mléka, cukru, vanilky a pudinkových prášků uvaříme hustý krém, který za stálého míchání necháme vychladnout. Pak krém…
více o Vanilkový krém na dorty
-Uvaříme vřetýnka.
-V hluboké pánvi necháme "rozpustit" asi 30 deka nivy, 20 deka taveného sýru a smetanu ke šlehání.
…
více o Těstoviny se třemi druhy sýrů