Ingredience na zálivku dáme do skleničky od přesnídávky, zavřeme a pořádně protřepeme, dokud se chuti navzájem nepropojí. Podle chuti můžeme ještě dochutit nebo trochu naředit vodou.
Rukolu a hrušky omyjeme. Rukolu rozprostřeme na talíře, hrušky nakrájíme podélně na osminky a položíme je na rukolu. Posypeme ořechy, polijeme pár lžičkami zálivky (1–2 polévkové lžíce na porci) a nakonec navrch dáme hoblinky parmazánu.
Den dopředu prsíčka naklepeme a rozkrojíme napůl. Lehce osolíme, vložíme do misky a postupně plátek po plátku potíráme…
více o Citrónové kuře s hruškou
Všechny přísady na těsto smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do fólie a necháme v lednici 1…
více o Božské ořechové trojúhelníky
Stehna opepříme, potřeme solí, česnekem, oreganem a citrónovou šťávou. Poprášíme je moukou a na oleji rychle osmahneme.…
více o Kuřecí stehna se zeleninou
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vařící osolené vody a postupně…
více o Zelné závitky s mletým masem