Ve větší misce rozšleháme vidličkou bílek, přidáme cukr, kakao, změklé máslo, kokosovou moučku a trochu rumu. Dobře zpracujeme. Z hmoty tvoříme kuličky, obalíme v kokosové moučce a necháme oschnout.
Jiná varianta je – pokud nemáme kokosovou moučku – místo moučky dáme 50 g rozválených piškotů a kuličky obalujeme v kokosu nebo v moučkovém cukru smíchaným s vanilkovým cukrem.
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Smetany ušleháme spolu s moučkovým cukrem, přidáme mascarpone, pomazánkové máslo a zakysanou smetanu a vyšleháme krém.…
více o Banánovo-broskvové tiramisu
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a…
více o Hovězí s hlívou na hořčici