Ve větší misce rozšleháme vidličkou bílek, přidáme cukr, kakao, změklé máslo, kokosovou moučku a trochu rumu. Dobře zpracujeme. Z hmoty tvoříme kuličky, obalíme v kokosové moučce a necháme oschnout.
Jiná varianta je – pokud nemáme kokosovou moučku – místo moučky dáme 50 g rozválených piškotů a kuličky obalujeme v kokosu nebo v moučkovém cukru smíchaným s vanilkovým cukrem.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Mleté maso smícháme s kostičky cibule, prolisovaným česnekem a ostatním kořením, zakápneme sojovou omáčkou, popř. ještě…
více o Slavnostní plněný chleba
Čočku jsem si přes noc namočila. Následující den jsem slila vodu, zalila novou, přidala bobkový list, tymián a dala…
více o Talianska šošovicová polievka