Připravíme si toastový chléb, který potřeme slaným máslem-ramou. Do lisu na česnek vložíme půlku stroužku, česnek se slisuje a dáme ho na máslo. Na to položíme čtvereček anglické slaniny, na který dáme větší kapku pálivé česnekové omáčky. To zakryjeme plátkem sýra, třeba Eidamu.
To dáme do mikrovlnné trouby na 45 sekund. Vyndáme a můžeme jíst. Toast je spíše pro ty, co mají rádi pálivá jídla.
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme…
více o Toast andaluského rybáře
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Celá vejce s cukrem našleháme a pak postupně přidáme všechny zbývající ingredience. Dáme do vymazané formy a pečeme. Je…
více o Bábovka s jablky a ořechy
Mléko dáme vařit - osladíme ho. Až se cukr rozpustí, vsypeme ovesné vločky. Ihned nasypeme pudinkový prášek a mícháme.…
více o Rychlá ovesná kaše k snídani