![Bylinkové (nejen) hovězí maso na houbách Bylinkové (nejen) hovězí maso na houbách](https://ms1.ostium.cz/instance/web-recepty/jZD8A6J4/h208w300t.jpg)
3
Brambory uvaříme ve slupce. Zatím nakrájíme zeleninu, vejce a klobásu nadrobno, vložíme do mísy, osolíme, opepříme.… více o Rumunský bramborový salát
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme… více o Toast andaluského rybáře
Připravíme si marinádu na maso. Smícháme olej, oregano, koření Gyros a citronovou šťávou (množství odvozujeme dle… více o Řecké toasty
Stárnutí, bohužel, nezastavíme, můžeme ho ale zpomalit. Jenže hledání elixíru mládí může být… Celý článek
Sladký dárek v podobě krásného dortu zaručeně potěší. Překvapte své blízké doma připraveným… Celý článek
Při zařizování malé kuchyně je naprosto klíčové mít vše perfektně zorganizované. Základem je… Celý článek
Ořechová másla se stala v posledních letech obrovským hitem nejenom mezi milovníky zdravé… Celý článek
Z připravených surovin zhotovíme těsto, které vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Poklademe ovocem a posypeme… více o Buchta z jogurtu
Brambory nastouháme, přidáme vejce, sůl a hladkou mouku. Utvoříme těsto. Vyválíme placky tenké placky. Rozpálíme… více o Jednoduché bramborové placky
Italské těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente". Mezitím připravíme z avokád mexickou omáčku guacamole: rozřízneme… více o Těstoviny letem světem
Brambory oškrábeme a omyjeme, nastrouháme je na hrubém struhadle na větší cedník, do brambor přistrouháme jednu cibuli.… více o Kugelis
I. Bulku naplníme všemi ingrediencemi II. Zabalíme do balícího papíru (nepovinné, ale pak to má větší trvanlivost) … více o Burgřík na výlet
V hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli a osmažíme dohněda jako na guláš. Poté vložíme játra a po všech stranách… více o Rychlá kuřecí játra na cibulce
Játra naškrábeme nožem a odstraníme z nich blány. Přidáme ostatní přísady a vypracujeme hustší těstíčko - můžeme dle… více o Játrové knedlíčky mojí babičky
Maso odblaníme, omyjeme a osušíme. Pak je vložíme do horké vody, rychle přivedeme k varu a poté vodu osolíme. Vaříme… více o Zadělávané fazolky
Porcelánovou mísu vymažeme olejem. Ve velkém kastrolu umícháme smetanu, med a cukr. Hřejeme při nejnižším stupni a… více o Cucavé smetanové bonbony
1. Maso nakrájíme na asi 2 cm silné proužky a velice jemně nakrájíme cibuli. 2. Stejně jemně nasekáme i petrželku a na… více o Rozhlasová krůta M. Woodhamsové
Květák rozebereme na malé růžičky, ostatní zeleninu nakrájíme na jemné nudličky. V hrnci promícháme a přidáme nálev. Za… více o Moje čalamáda
Vepřovou plec asi půl kg nakrájíme na kostičky a osolíme,opepříme. V hrnci na lžíci oleji spěníme lžíci cukru a… více o Plec na karamelu