Připravíme si toastový chléb, který potřeme slaným máslem-ramou. Do lisu na česnek vložíme půlku stroužku, česnek se slisuje a dáme ho na máslo. Na to položíme čtvereček anglické slaniny, na který dáme větší kapku pálivé česnekové omáčky. To zakryjeme plátkem sýra, třeba Eidamu.
To dáme do mikrovlnné trouby na 45 sekund. Vyndáme a můžeme jíst. Toast je spíše pro ty, co mají rádi pálivá jídla.
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme…
více o Toast andaluského rybáře
Mouku smícháme s práškem do pečiva. Vejce utřeme s cukrem a pak přilijeme smetanu. Přisypeme mouku a všechno promícháme…
více o Bábovka s čokoládovými kousky
Připravíme si do mísy všechny suché suroviny, přidáme rozstrouhané nebo rozměklé máslo a žloutky, dobře propracujeme a…
více o Pravé vanilkové rohlíčky
Šagety uvařím (do vody přidám máslo). Maso osmahnu do hněda bez oleje, přidáme rozmačkaný česnek, opepřím, osolím,…
více o Boloňské špagety po anglicku