Maso nakrájíme na kostičky, přidáme koření, zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit. Když je maso měkké, přidáme na kostičky nakrájené zelí, petržel, mrkev a necháme vařit. Pak dodáme červenou řepu, rajčatový protlak a zahustíme jíškou. Na talíři zalijeme zakysanou smetanou.
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. …
více o Buchta s margot čokoládou
Maso osolíme, prudce opečeme na rozehřátém tuku a vyndáme. Na tuku osmažíme na plátky (!) nakrájenou cibuli, zaprášíme…
více o Bratislavské plecko pro Aničku
Na oleji osmahneme cibulku (jen co začne chytat barvu), přidáme na kousky nakrájenou, oloupanou a semínek zbavenou dýni…
více o Pumpkin Soup – Dýňová polévka