Ruský boršč

2.57

hodnoceno: 7
Příprava: 45 minut
Porce: 5
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 100
      g máslo
    • 1
      ks mrkev
    • 3
      l voda
    • 1
      lžička hladká mouka
    • ocet
    • 1
      snítka petržel
    • bobkový list
    • zakysaná smetana
    • 300
      g červená řepa
    • 500
      g vepřová plec
    • pepř celý
    • 500
      g hlávkové zelí
    • vepřový vývar z žeber
    • 1
      lžička cukr
    • 3
      lžíce rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na kostičky, přidáme koření, zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit. Když je maso měkké, přidáme na kostičky nakrájené zelí, petržel, mrkev a necháme vařit. Pak dodáme červenou řepu, rajčatový protlak a zahustíme jíškou. Na talíři zalijeme zakysanou smetanou.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: