Bílky do tuha ušleháme s cukrem. Po jednom přidáme žloutky, vyšleháme a nakonec lehce vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalijeme do vymazané srdcové formy a v mírně vyhřáté troubě upečeme.
Vychladlé srdce prořízneme a promažeme máslovým krémem. Celý povrch ozdobíme máslovým krémem, do kterého jsme přimíchali malinový džem s dalšími ozdobami.
Na pánev dáme přiměřeně sádla nebo oleje. Necháme rozpálit. Zatím rozkrájíme napůl (na délku) párky, ale nedokrojíme je…
více o Srdce z párku plněné vejcem
Do mističky dáme asi 16 dkg hrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci…
více o Domácí nudle do polévky
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě