Bílky do tuha ušleháme s cukrem. Po jednom přidáme žloutky, vyšleháme a nakonec lehce vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalijeme do vymazané srdcové formy a v mírně vyhřáté troubě upečeme.
Vychladlé srdce prořízneme a promažeme máslovým krémem. Celý povrch ozdobíme máslovým krémem, do kterého jsme přimíchali malinový džem s dalšími ozdobami.
Na pánev dáme přiměřeně sádla nebo oleje. Necháme rozpálit. Zatím rozkrájíme napůl (na délku) párky, ale nedokrojíme je…
více o Srdce z párku plněné vejcem
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Do vymyzané a vysypané dortové formy (22cm) rovnoměrně nasypeme slabou vrstvu kokosu. Na tu pak dáme vrstvu strouhaných…
více o Vanilkovo-jablečná pohádka
Na oleji orestujete na velké kusy nakrájený petržel a brambory. Přidáte nastrouhaný zázvor a najemno nasekaný česnek a…
více o Polévka z medvědího česneku