Bílky do tuha ušleháme s cukrem. Po jednom přidáme žloutky, vyšleháme a nakonec lehce vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalijeme do vymazané srdcové formy a v mírně vyhřáté troubě upečeme.
Vychladlé srdce prořízneme a promažeme máslovým krémem. Celý povrch ozdobíme máslovým krémem, do kterého jsme přimíchali malinový džem s dalšími ozdobami.
Na pánev dáme přiměřeně sádla nebo oleje. Necháme rozpálit. Zatím rozkrájíme napůl (na délku) párky, ale nedokrojíme je…
více o Srdce z párku plněné vejcem
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček