Cibulky s natí a petržel pokrájíme. Dáme do misky, z půlky citrónu vymačkáme šťávu, přidáme hořčici, jogurt, rozmačkaný česnek, koření na ryby a sůl a promixujeme ponorným mixérem. Pesto natřeme na ryby a dáme aspoň na hodinu do ledničky. Smažíme na oleji z obou stran.
Podáváme posypané sýrem. Ryba je výborná s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.
Slaninu nakrájíme na drobné kousky a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso a restujeme. Rajče nakrájíme na kostky 1…
více o Mexická quesadilas se salsou
Pažítku nasekáme nadrobno. Tuniaka scedíme. V miske spolu zmiešame obe suroviny. Pridáme vajcia a múku. Dochutíme soľou…
více o Tuniakové karbonátky so salsou
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a…
více o Kuřecí prsa se žampiony
Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme je 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme…
více o Vývar s masovými taštičkami
Uvařenou kapustu pokrájíme na nudličky, vymačkáme přebytečnou vodu a přidáme do mísy k rozšťouchaným bramborám. Přidáme…
více o Bramborovo-kapustové placičky