2.8
- filé nakořenit grilovacím kořením, osolit - lehce osmahnout po obou stranách - na dno pekáče cibuli - na ní filé - a… více o Zapečené rybí filé
Mírně osolené rybí filé opražíme na suché pánvi, až se rozpadne. Stáhneme z ohně, vmícháme 3 rozšlehané žloutky a… více o Šlehané rybí filé
Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu. Do… více o Labužnické rybí filé
Chcete rozproudit metabolismus, snížit hladinu cukru v krvi a pomoci svému tělu být fit a… Celý článek
Salát Coleslaw, to je spousta šťavnatého zelí, mrkev a majonéza. Hodí se do sendvičů, jako… Celý článek
Chystáte svatbu v zimním období a stále nemáte vybraný dort? Inspirujte se v galerii plné… Celý článek
V lidovém křesťanství jsou Hromnice svátkem přicházejícího jara a také posledním dnem k… Celý článek
Z droždí, poloviny vlažného mléka a cukru udělat kvásek. Ten pak vlijeme do mouky, přidáme zbytek mléka, lžičku soli a… více o Slané rohlíčky
Vejce rozšleháme osolíme a přidáme hodně nastrouhaného sýra na hrubo. Vznikne hustá kaše. Bagetu nakrájíme jako na… více o Sýrové houstičky
Ušleháme žloutky s cukrem, do toho vmícháme kakao a mouku a na závěr vmícháme ušlehané bílky. Dáme na plech s… více o Fofr piškotová roláda
Do kastrolu nalijeme obsah kompotu a tekutou smetanu, přidáme pudink bez vaření, práškovou šlehačku a ztužovač.… více o Třepací dort
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí… více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Smícháme všechny ingredience, které jsou potřebné k přípavě těsta, ušleháme. Dáme péct do trouby na 180° na cca 30… více o Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, mandlemi a džemem
Brambory nakrájíme na kostky a uvaříme, těstoviny také uvaříme. Na pánvi si osmahneme zlehka uzené nakrájené na kostky… více o Těstovinový mišmaš
Osát, smíchat, vymísit (minutka stačí) a nechat kynout v chladu (lednici) 8 – 12hodin při pokojové teplotě 4 - 6… více o Chléb bez hnětení
Těsto umícháme a vytvarujeme na vále, pak je plníme ovocem. Vaříme v osolené vodě 5-8 minut. více o Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Oddělíme žloutky od bílků. Z pěti bílků ušleháme pevný sníh. Žloutky utřeme s cukrem a vyšleháme do pěny. Přidáme… více o Máslová bábovka
Špagety uvařte v osolené vodě al dente. Slijte je a nechte si stranou asi 100 ml vody, ve které se vařily. Zatímco… více o Sépiové těstoviny se sušenými rajčaty
Maso pokrájíme na kostičky nebo nudličky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova. Ke konci přidáme… více o Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou