
2.8
- filé nakořenit grilovacím kořením, osolit - lehce osmahnout po obou stranách - na dno pekáče cibuli - na ní filé - a… více o Zapečené rybí filé
Mírně osolené rybí filé opražíme na suché pánvi, až se rozpadne. Stáhneme z ohně, vmícháme 3 rozšlehané žloutky a… více o Šlehané rybí filé
Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu. Do… více o Labužnické rybí filé
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Umícháme žloutky, cukr, vodu, přidáme kakao a mouku s práškem. Do těsta lehce vmícháme sníh Těsto nalejeme do pekáče s… více o Florida řezy
Z mléka a droždí připravíme kvásek. Mouku, rozehřátou heru, žloutky, sůl smícháme (raději ručně) a přidáme kvásek.… více o Kynutá buchta s tvarohem
Smícháme vejce s cukrem, postupně přidáme ostatní suroviny a dobře zamícháme. Těsto nalejeme na vymazaný a vysypaný… více o Rychlá buchta s nemletým mákem
Vepřovou pečeni vykostíme, rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme a posypeme paprikou. Z mletého masa, soli, jemně… více o Vepřová roláda Budapešť
Zpracujeme těsto, necháme odpočinout alespoň 24 hodin. Před vaválením dobře propracujeme, aby těsto bylo hladké.… více o Perník od Táni
Do hrnce si pridame olej z cibuli a do zlatova zpenime. Pridame mlete maso a pod poklickou dusime. Pridame pepr,… více o Rychlá omáčka na špagety
Ze surovin si zaděláme na těsto. Mléko přidáváme postupně, aby nebylo řídké ale tužší (budeme ho válet). Necháme ho… více o Babiččina pudinková buchta
Zapékací mísu si vymažeme máslem(sádlem) a vyložíme plátky slaniny - i boky mísy. Vařené oloupané brambory rozmixujeme… více o Bramborová bašta – zapečená
Nakrájíme zeleninu na kostičky a maso na nudličky. Maso ochutíme solí, pepřem a orestujeme na pánvi. Vyndáme hotové… více o Tortily se zeleninou, krůtím masem a guacamole
Plátky masa naklepeme, strany nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Na pánvi s rozpáleným… více o Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi
Nejdříve připravíme dresink z tvarohu, pomletých ořechových jader, smetany, několika kapek estragonového octa a… více o Brokolice s tvarohovým dresinkem
Cuketu očistíme a nakrájíme na malé kostky. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a okořeníme mletou červenou paprikou. … více o Cuketová omáčka