Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně vmícháme sníh.
Do vymazaného a vysypaného plechu dáme těsto a pečeme asi 30–45 minut podle typu trouby.
Těsto necháme vystydnout a potřeme krémem. Moučkový cukr po lžičkách přidáváme do ušlehaného másla, potom vmícháme tvaroh a dle potřeby přidáme mléko. Na krém dáme rybíz a nakonec nastrouháme čokoládu na vaření.
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
Melasu, máslo a pivo zahřívejte v kastrůlku, až se máslo rozpustí. Pak vmíchejte rozinky a směs nechte vychladnout.
V…
více o Berlínské pivní buchtičky