Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně vmícháme sníh.
Do vymazaného a vysypaného plechu dáme těsto a pečeme asi 30–45 minut podle typu trouby.
Těsto necháme vystydnout a potřeme krémem. Moučkový cukr po lžičkách přidáváme do ušlehaného másla, potom vmícháme tvaroh a dle potřeby přidáme mléko. Na krém dáme rybíz a nakonec nastrouháme čokoládu na vaření.
Máslo, cukr a 5 žloutků utřeme, přidáme mletý mák, trošku citronové šťávy a nakonec ušlehaný sníh z bílků.
Nalijeme do…
více o Hildin vynikající makovec
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a…
více o Hovězí s hlívou na hořčici
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji…
více o Kari guláš s hovězím masem