Ovocná šťáva za studena

Rozmačkané ovoce zalijeme vodou, přidáme 1/2 lžičky kyseliny citronové a necháme 24 hodin stát. Pak necháme překapat,… více o Ovocná šťáva za studena
2.72
Rozmačkané ovoce zalijeme vodou, přidáme 1/2 lžičky kyseliny citronové a necháme 24 hodin stát. Pak necháme překapat,… více o Ovocná šťáva za studena
Ve vodě si rozmíchejte kakao, za stálého míchání přiveďte k varu (zhoustne to), povařte cca 1 minutu a nechte řádně… více o Senzační kakaový dort z piškotů za studena
Cibuli nakrájejte na špalky a rozprostřete ji na dno zapékací misky. Na ni položte 4 vepřové kosti (mohou to být různé… více o Šťáva z vepřových kostí
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Plech vymazeme tukem a vysypeme moukou.Do mísy prosijeme mouku s pdp.přidame změklé máslo a vypracujeme těsto .Dve… více o Hrabenciny rezy
Z ingrediencí na těsto vyrobíme vláčné těsto, záleží na tom, kolik přidáme rumu - je lepší vláčnější těsto, hnízdečka… více o Vosí hnízda od babičky
Asi 2 hodiny předtím, než má být jídlo hotové, vytáhneme pangásia z lednice, abychom si ho nakořenili. Připravíme… více o Pangasius na zelenině (dietní)
Těsto: Zpracujeme hladké těsto, které se nelepí, necháme kynout na teplém místě cca 60 min. Po vykynutí vyválíme 1 cm… více o Pečené donuty
Všechny suroviny na těsto smíchat a nechat odpočinout v lednici, poté vyválet a vykrajovat. Po upečení lepíme… více o Pohádky
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny. Poté přidáme vrchovatou lžičku skořice a zašleháme + kakao Dále přidáme stídavě… více o Bábovka s jablíčky a skořicí
Rýži vložíme do vroucí osolené vody s kapkou oleje a uvaříme téměř doměkka. Po uvaření slijeme, propláchneme chladnou… více o Zapečené rizoto česko-italské hospodyně
Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky utřeme s poloviční dávkou cukru, vešleháme dvě lžíce horké vody. Šleháme tak dlouho… více o Roláda se šlehačkovým krémem
Všechny ingredience smícháme, rozšleháme a vlejeme do předem vymazané a vysypané formy. Pečeme na 170 stupňů … více o Osvědčená hrnková bábovka
Žloutky, máslo a cukr vymícháme do pěny. Přilijeme mléko s rumem, vsypeme oříšky, rozinky a promícháme. Přisypeme… více o Rumový nepečený dort
Změklé máslo s moučkovým cukrem a solí vyšleháme do pěny, vmícháme vejce, mouky s kypřidlem, mlékem a dvěma lžícemi… více o Banánové řezy s vanilkovým krémem
Česnek oloupeme, rozmáčkneme a vhodíme do hrnce společně s celým novým kořením, celým černým pepřem a bobkovými listy.… více o Naše Rajská s vaječnými noky