
3.55
Vajíčka utřeme s cukrem do pěny, přidáme ostatní suroviny a dobře zamícháme. Těsto dáme na vymazaný a moukou vysypaný… více o Rybízový koláč II.
Mléko, pudinkový prášek, lžíci hrubé mouky, žloutek a 3 vrchovaté lžíce cukru smícháme a uvaříme hustou kaši. Máslo… více o Krém s pudinkem
- nechat povolit máslo do měkka - uvařit puding s mlékem dokud nezhoustne - vychladit puding - smíchat máslo a moučkový… více o Krém na dort
Léto je za dveřmi a na zahrádkách nám začíná dozrávat první ovoce. Nejvýraznější jsou asi rudé… Celý článek
Grilovací sezona vypukla naplno a ze zahrádek se opět line neodolatelná vůně čerstvě… Celý článek
Záplava sladkých a voňavých červených plodů byla vždy předzvěstí léta, a to je nejspíš i další… Celý článek
Štrúdl patří k našim nejoblíbenějším moučníkům. A není divu. Je snadný na přípravu, rychle… Celý článek
Vše smícháme a necháme chvílku odpočinout v ledničce. Z těsta pak lžičkou nabíráme těsto a uděláme kuličku, kterou na… více o Medové cookies
Rozpustíme v kastrolu asi 1/8 másla a přidáme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, posolíme z obou stran.… více o Hovězí jen na česneku
Dejte si u řezníka nasekat jednotlivá žebra nebo bok, raději vyšší a libovější. Počítejte jedno až dvě na osobu. … více o Vepřová žebírka – spareribs
Okurku nakrájíme nadrobno, cibuli nastrouháme a smíchame se smetanou, hořčicí, dochutíme polévkovým kořením. více o Majonéza ze zakysané smetany
Dáme udělat špenát,před dokončením vložíme nadrcený česnek. Nakrájíme kuřecí maso na maličkaté kostičky,osolíme a… více o Gnocchi se špenátem a kuřecím masem
Upečeme hlavičku česneku 20 minut v alobalu v troubě na 180 stupňů. Mezitím dáme dělat vývar. V hrnci na rozpáleném… více o Česneková omáčka
Očistíme hlavičky žampionů a odstraníme nožičky. Potom malou lžičkou vydlabeme vnitřek a dáme si ho stranou. Uděláme… více o Plněné žampiony – rychlá mňamka
Z uvedených přísad zpracujeme těsto, které necháme 30 minut odpočinout v chladu. Těsto rozválíme a dáme na vymazaný… více o Rebarborový koláč se sněhem
Vše rozšlehat a dát vařit za stálého míchání. Až začne čpět vůně octa, dát vychladnout. Většinou přidávám velkou… více o Úža zálivka do bramborového salátu mého pantáty
Rozmíchat vejce a osolit, přidat cukr a krupičku. (Vzhledem k tomu ze každý používá jiný tvaroh se konzistence těsta… více o Tvarohové placky
Velmi chutná úprava kuřecích prsou dle Francouzské kuchyně. Obzvláště efektní je temto pokrm, pokud je podáván přímo v… více o Gratinovaná kuřecí prsa
Smícháme mouku s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Vejce rozšleháme s cukrem, přidáme olej a nakonec mouku.… více o Dort "Vzpomínka na Casablanku"