Omytý a obraný rybíz rozmixujeme, propasírujeme a dáme vařit. Jakmile začne vařit, přidáme pudinkový prášek rozmíchaný v troše vody. Přidáme 2 lžíce cukru a 1 minutu povaříme. Jakmile je směs jen malinko vlažná, přidáme máslo, rozmícháme, dokud se zcela nerozpustí, ještě vyšleháme nebo rozmixujeme. Přidáme cukr moučka podle chuti (a kyselosti rybízu). Dáme zcela vychladit do lednice a plníme jím dort. Místo másla můžeme použít i tvaroh.
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Na tuku osmažíme cibuli a kolečka párků, pak přidáme orestovat pokrájené houby, přidáme nastrouhaný česnek, zaprášíme…
více o Frankfurtská polévka s houbami