Všechny ingredience dobře promícháme a vytvoříme hladké těsto. Pudink dáváme v prášku (nevaříme). Nalijeme těsto na plech s pečicím papírem a pečeme asi 30 minut na 180–200 stupňů.
Smícháme mouku, kypřicí prášek, (granko) a cukr.
Přidáme vejce.
Dolijeme mléko, olej a dobře promícháme.
Vložíme do…
více o Rychlá buchta do mikrovlnky
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vařící osolené vody a postupně…
více o Zelné závitky s mletým masem
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví