Maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme trochu oleje, asi dvě lžičky škrobové moučky a tři lžičky koření. Necháme odležet pár hodin. Na pánvi rozehřejeme olej a maso zprudka opečeme ze všech stran. Přidáme česnek najemno nakrájený (podle chuti), krátce osmažíme, pak přidáme sojovou a chilli omáčku, promícháme. Maso zalijeme horkou vodou, přidáme kostku slepičího bujonu a podusíme do zhoustnutí šťávy.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou hlívu, posypeme mletou sladkou paprikou, pokmínujeme…
více o Polévka z hlívy ústřičné