g
kuřecí játra
očištěná, omytá, osušená a nakrájená na kostičky
1
lžíce
drcený kmín
3
lžíce
olej
Postup přípravy receptu
V hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli a osmažíme dohněda jako na guláš. Poté vložíme játra a po všech stranách osmažíme. Zaprášíme moukou, kmínem, sladkou paprikou, chilli a jestě chvilku zarestujeme. Poté podlijeme vývarem, dle chuti dosolíme, opepříme a za občasného míchání cca 15 minut dusíme doměkka. Nakonec vsypeme rozemnutou majoránku. Podáváme s rýží.
Osmahneme cibuli, vložíme na nudličky nakrájená játra a necháme smažit 15 minut na středním ohni. Poté vložíme zeleninu…
více o Kuřecí játra se zeleninou
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky…
více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Chléb nakrájejte na plátky a ty pak ručně natrhejte na kousky. Papriku vložte do kleští a buď na grilu, nebo přímo nad…
více o Chlebový salát Panzanella
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát