g
kuřecí játra
očištěná, omytá, osušená a nakrájená na kostičky
1
lžíce
drcený kmín
3
lžíce
olej
Postup přípravy receptu
V hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli a osmažíme dohněda jako na guláš. Poté vložíme játra a po všech stranách osmažíme. Zaprášíme moukou, kmínem, sladkou paprikou, chilli a jestě chvilku zarestujeme. Poté podlijeme vývarem, dle chuti dosolíme, opepříme a za občasného míchání cca 15 minut dusíme doměkka. Nakonec vsypeme rozemnutou majoránku. Podáváme s rýží.
Osmahneme cibuli, vložíme na nudličky nakrájená játra a necháme smažit 15 minut na středním ohni. Poté vložíme zeleninu…
více o Kuřecí játra se zeleninou
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,…
více o Medzevská bramborová polévka
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vařící osolené vody a postupně…
více o Zelné závitky s mletým masem
Na rozpáleném másle zpěníme mouku, zalijeme vodou nebo vývarem, dochutíme solí a octem, přidáme celé nové koření, pepř…
více o Kulajda se zastřeným vajíčkem
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek