
3.42
Játra nakrájíme na kousky, cibuli na proužky a slaninu na kostičky. Na pánev dáme slaninu a rozehřejeme (pokud je… více o Játra na cibulce a slanině
Osmahneme cibuli, vložíme na nudličky nakrájená játra a necháme smažit 15 minut na středním ohni. Poté vložíme zeleninu… více o Kuřecí játra se zeleninou
Játra omyjeme, odblaníme a tak, jak jsou mokrá, je posypeme ze všech stran grilovacím kořením. Nachystáme si pekáček,… více o Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Zelenina a ovoce obsahují látky, které jsou pro naše zdraví a výživu velice důležité a… Celý článek
Masopustní oslavy se odjakživa pojí s hodováním a zábavou. Hojně slavit můžete ještě do… Celý článek
Jste vystresovaní, unavení nebo vás honí mlsná? Dejte si bez výčitek čokoládu! Vyberte si však… Celý článek
Masopust je období plné zábavy, tance, radovánek, veselí, ale především hodování a ochutnávání… Celý článek
- cibuli a okurky nakrájíme na kostičky - maso nakrájíme na nudličky - maso osmahneme na tuku - přidáme cibuli -… více o Katův šleh
Bílky se špetkou soli šleháme, až se vytvoří sníh přidáme cukr a vyšleháme to tuhého sněhu. Po jednom zašleháme žloutky… více o Pikantní ořechová roláda
Těsto rozválíme, potřeme kečupem, posypeme pizzovým kořením, poklademe celou plochu šunkou, posypeme nastrouhaným sýrem… více o Šunkové koláče z listového těsta
Těstoviny klasicky uvaříme. Omáčka: na trošce olivového oleje osmažíme česnek, přidáme kečup - nejlépe domácí,… více o Těstoviny – co nám lednička dala
Prorostlý bůček nakrájíme na menší kostky, dvakrát rozemeleme, hodně osolíme, rukama důkladně zpracujeme a necháme do… více o Řízky Astra
Uvařené a syrové brambory nastrouháme, přidáme hrubou mouku, sůl a promícháme do středně hustého těsta. Na vál… více o Těžké placky (bramborové)
Suroviny na těsto smícháme a vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Dáme péct do předem vyhřáté touby - 180 °C… více o Buchta alá medovník
Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpacovat těsto. Hotové těsto… více o Houstičky z domácí pekárny
Na tuku osmažíme cibuli a kolečka párků, pak přidáme orestovat pokrájené houby, přidáme nastrouhaný česnek, zaprášíme… více o Frankfurtská polévka s houbami
Květák lehce povaříme v osolené vodě, aby trochu změknul. Do květáku naděláme opačnou stranou vařečky díry a do každé… více o Květáková hlava II.
Listové těsto rozválíme na pomoučněném vále na obdélník, který zasypeme žmolenkou, užmoulanou z napsaných ingrediencí.… více o „Gata“– listový závin se žmolenkou
1) Připravíme si těsto. Vajíčka s cukrem si vyšleháme do pěny, postupně přidáme teplou vodu a olej. Nakonec přidáváme… více o Jednoduché pudinkové kostky