
3.42
Játra nakrájíme na kousky, cibuli na proužky a slaninu na kostičky. Na pánev dáme slaninu a rozehřejeme (pokud je… více o Játra na cibulce a slanině
Osmahneme cibuli, vložíme na nudličky nakrájená játra a necháme smažit 15 minut na středním ohni. Poté vložíme zeleninu… více o Kuřecí játra se zeleninou
Játra omyjeme, odblaníme a tak, jak jsou mokrá, je posypeme ze všech stran grilovacím kořením. Nachystáme si pekáček,… více o Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Třešně jsou nejen lahodné ovoce, ale také skvělá superpotravina, kterou si rozhodně nemůžete… Celý článek
Barevné, lákavé a nadupané vitaminy. Taková jsou smoothie. Ačkoli jsou zdravá, ne všechna jsou… Celý článek
Byla by škoda nevyužít poměrně krátkou, ale zato nádherně sladkou sezonu jahod a neudělat si z… Celý článek
Všichni víme, jak důležité je dodržovat pitný režim, obzvlášť, když je venku horko. Ideální je… Celý článek
Kuře nasekáme na menší porce, osolíme a naskládáme do tukem vymazaného pekáče. Česnek nakrájíme na tenké plátky a… více o Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou
V míse ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej, dále do této hmoty zašleháváme střídavě… více o Margot řezy
Ve vodě s cukrem rozmícháme kvasnice. Necháme vzejít kvásek. Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, velmi důležité je… více o Podmáslový chléb s mandlemi
Nejdříve si připravíme kvásek z droždí, trochy mléka a cukru. V misce si spojíme žloutky a mléko. Do zadělávací mísy… více o Plzeňské rozpeky
Uvaříme vejce na tvrdo, máslo, majolku, sýr, hořčici rozmícháme, přidáme pokrájená vejce, osolíme, opepříme, dle chuti… více o Dort pro chlapy
Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření,… více o Bigos
Špekáčky a cibuli oloupat, nakrájet na půlkolečka a promíchat v míse. Suroviny na nálev smíchat v kastrolu, přivést do… více o Jeňovi utopenci
Nejdříve si dno podkovy obstřihnu na papír na pečení, dělám to tak, že ho tužkou obkreslím a vystřihnu. Stříhám trochu… více o Ananasová podkova
Na řízky nakrájíme a vyklepeme maso, následně osolíme a opepříme a natřeme hořčici. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se… více o Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno
Zapékací mísu si vymažeme máslem(sádlem) a vyložíme plátky slaniny - i boky mísy. Vařené oloupané brambory rozmixujeme… více o Bramborová bašta – zapečená
1. Do špičky bůčku uděláme kapsu, tu uvnitř osolíme a vytřeme utřeným česnekem a vysypeme zázvorem. 2. Naplníme… více o Bůček dva v jednom
naklepáme řízky osolíme a obalíme všude v mouce ve vajíčku a ve strouhance. Oloupeme si mrkev. Tu dáme smažit na pánev… více o Kuřecí řízky se zeleninou a brambory